Mijn team en ik.

Ikzelf studeerde in 2000 af als architect. Ik ben lid van het ‘Passive House Platform’ en erkend als vastgoedmakelaar door de Orde van Architecten. Als binnenhuisarchitect volgde ik een opleiding in de Feng Shui-filosofie en de kunst om materialen en kleuren op elkaar af te stemmen. Na een aantal jaren samenwerking met verschillende architectenbureaus richtte ik in 2009 mijn eigen bureau op.
Sinds 2011 heb ik een team van medewerkers en partners die allen gediplomeerde architecten zijn met een specialisatie op diverse gebieden zoals architectuur, binnenhuisinrichting, grafische vormgeving en design.
Door onze beslagenheid op meerdere terreinen kunnen wij u een totaalpakket aanbieden, met aandacht voor zowel de technische aspecten als de aankleding van het project.

Architectuur

Onze architectuuropdrachten betreffen zowel nieuwbouw als renovatie en verbouwing van gebouwen. Vanuit onze bekommernis voor milieu en energiebesparing werken wij samen met bureaus gespecialiseerd in de berekening van de energieprestatie van gebouwen (EPB).
Wij begeleiden u bij uw passiefbouwproject op het gebied van architectuur en styling voor een 100% geslaagd resultaat.

Binnenhuisinrichting en advies

Sinds de oprichting van mijn bureau in 2009 heb ik vastgesteld dat mijn interesses en vaardigheden verder gingen dan puur architectuurwerk en dat ik mijn klanten zeer graag begeleid bij het kiezen van meubelen, gordijnen, tapijt en kleuren. De passie voor dit deel van mijn vak werd zo groot dat ik samen met mijn medewerkers besliste onze service inzake binnenhuisinrichting uit te breiden.

Contacteer mij!