Contacteer ons

3D visualisatie

3D-ARCHITECTUUR VISUALISATIE:

Het creëren van 3D-architectuur visualisatie (of 3D-beelden) in de architectuur is praktisch onmisbaar geworden voor vastgoedprofessionals, architecten en designers. 3D-beelden stellen klanten immers in staat zich gemakkelijker voor te stellen hoe hun architectonische project eruit zal zien of hoe de woning eruit zal zien die ze vanaf het bouwplan van plan zijn te kopen.

3D-architectuur visualisatie in de architectuur zijn daarom een must-have voor:

  • Architecten, die 3D-beelden met interieurweergaven of gevelrendering kunnen gebruiken om klanten te overtuigen, of het nu gaat om individuen, professionals of zelfs overheidsinstanties.
  • Interieurarchitecten en designers, die 3D-architectuur visualisatie kunnen gebruiken om de materiaalweergaven en interieursfeer te laten zien die ze voorstellen in hun projecten, net als een echte foto.
  • Vastgoedprofessionals, die 3D-beelden kunnen gebruiken om te verkopen vanaf het bouwplan of een pand dat renovatie of reparatie behoeft te verkopen. 3D-beelden in de architectuur stellen hen in staat effectiever te verkopen.

WAAROM VOOR ONS KIEZEN? WAT ZIJN DE KOSTEN VAN EEN 3D-ARCHITECTUUR VISUALISATIE?

Waarom ons kiezen? Omdat wij architecten, interieurarchitecten en designers zijn! Als professionals in dit vakgebied hebben we de expertise om uw 3D-beelden te verfijnen, uit te werken, te detailleren, in te richten en te decoreren. We zullen u niet alleen “een 3D-beeld” leveren, maar “het 3D-architectuur visualisatie” dat uw architectonisch of verkoopproject zal verbeteren.

Om een offerte te kunnen geven voor het maken van een 3D-beeld in de architectuur, zullen we rekening houden met de complexiteit en grootte van de ruimte die gemodelleerd moet worden. In de meeste gevallen variëren de kosten van een ruimte die gemodelleerd is met één of meer 3D-beelden tussen de €850 en €2.000 exclusief btw.

Onze andere architectuurdiensten

Architect Passiefhuis
Binnenhuisarchitect
Architect in Brussel