Mijn team en ik

Na mijn afstuderen in 2000 als architect heb ik een aantal jaren samengewerkt met verschillende architectuurbureaus voordat ik in 2009 mijn eigen bureau oprichtte.

Sinds 2011 word ik hierin bijgestaan door gekwalificeerde en bekwame medewerkers en partners, allen gediplomeerde architecten met een specialisatie in uiteenlopende vakgebieden als architectuur, interieurinrichting, grafische vormgeving en design.

Ons bureau heeft Brussel als thuisbasis en legt zich in hoofdzaak toe op renovaties en verbouwingen van Brusselse woningen voor particulieren of de verbouwing van herenhuizen tot opbrengsteigendommen voor investeerders. Wat nieuwbouw betreft richten wij ons echter hoofdzakelijk tot particulieren, met klanten tot in Brabant en Henegouwen.

Wat maakt van ons de ideale partner?

Dankzij een jarenlange samenwerking met ervaren architecten als Jacques Galand, Pierre van Asche, les Ateliers de Genval en Didier Noël Petit (Lyon) creëerde ons bureau een hoogwaardige architectuur met oog voor detail.

Door een grondige marktkennis en een blijvende aandacht voor de wensen en leefstijl van onze klanten weten we onze projecten perfect af te stemmen op de individuele smaak en het budget van eenieder. Ons bureau zet zich 100% in voor duurzaam bouwen en renoveren en is lid van het ‘Passive House Platform’, voor milieuvriendelijk en energiezuinig bouwen.

Onze andere architectuurdiensten
Architect passiefwoning
Binnenhuisarchitect