Contacteer ons

Interieurcoaching

WAT DOET EEN INTERIEURCOACH?

Een interieurcoach is een ervaren binnenhuisarchitect die u in korte tijd ideeën en advies kan geven voor uw binnenhuisinrichting. Hij bevraagt u over uw verwachtingen en levensstijl zonder u in een bepaalde richting te dwingen. Hij helpt u integendeel uw eigen smaak te ontdekken, om uw woning meer te laten aansluiten bij uw persoonlijkheid.

Een interieurcoach geeft dus een gepersonaliseerde adviessessie, genaamd interieurcoaching.

WIE HEEFT BAAT BIJ EEN INTERIEURCOACH?

Iedereen die op zoek is naar een goede begeleiding bij de verfraaiing en vernieuwing van zijn interieur.
Ook bij de inrichting van professionele werkruimten kan een interieurcoach een goede ondersteuning bieden.

Interieurcoaching is dus toegankelijk voor iedereen en past zich aan uw persoonlijkheid aan. Interieurcoaching varieert van eenvoudig advies om uw interieurruimte te harmoniseren tot volledige make-over om een nieuwe inrichting te creëren met voorstellen voor meubels, verlichting, decoratieve objecten, gordijnen, behang, enz.

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN EN HET VERSCHIL MAKEN?

Architectuur is ons vak. Met ons ruimtelijk inzicht helpen wij u graag bij het uitzoeken van de optimale opstelling voor uw meubelen en brengen wij meer licht en ruimte in het vertrek dankzij diverse tips en tricks, zoals de toepassing van op maat gemaakt meubilair. Met onze passie voor interieurinrichting en een vorming op het gebied van Feng Shui en de kunst om kleuren en materialen op elkaar af te stemmen, helpen wij u de stijl te bepalen die aansluit op uw persoonlijkheid.

Dankzij ons uitgebreid netwerk kunnen wij u tal van boetieks, ontwerpers, vaklui en kunstenaars voor iedere stijl en ieders budget voorstellen en vinden we voor of mét u zonder twijfel de meubelen, decoratie en kleuren die u mooi vindt en die passen bij uw persoonlijkheid. Wij kunnen ten slotte een “sleutel-op-de-deur” interieurcoaching service leveren met een trend board, begeleiding bij de uitvoering van werken, levering en montage van meubels, gordijnen, enz.

Onze andere diensten op het gebied van interieurinrichting

Kleurcoaching
Vastgoedstyling

zie de hieronder voorgestelde formules

coaching decoration fh architecte formule light coaching

De Light Coaching Formule

Een coachingsessie van ongeveer 1 uur bij u thuis.

Aan de hand van stalen (kleur, tapijtmateriaal,..) en foto’s op onze iPad geven wij advies waarmee u aan de slag kan bij uw eigenhandige interieurinrichting (kleurreferenties, adressen van boetieks enz.).
Voor een vast bedrag krijgt u mondeling advies, waarbij u notities neemt.

Contacteer ons
coaching decoration fh architecte formule coaching friend

De Friend Coaching Formule

Eén sessie LIGHT COACHING + een aantal uren begeleiding bij het shoppen in de boetieks die we samen met u uitgekozen hebben.

Vooraf, tijdens de sessie LIGHT COACHING, neemt ons team de maten van de aan te kleden ruimten.

Contacteer ons
coaching decoration fh architecte formule full coaching

De Full Coaching Formule

Eén sessie LIGHT COACHING + opmeting van de aan te kleden ruimten.
We stellen een selectie meubelen, gordijnen, tapijten, verlichtingsarmaturen enz. samen, die we aan u voorstellen, met prijsopgave.
Wij zorgen voor de aankoop, levering, montage en opstelling van uw aankopen.
U bepaalt zelf hoever onze service gaat: we kunnen u in contact brengen met vaklui voor de uitvoering van extra werk, of we kunnen een kleine werf voor u beheren. De ideale formule voor mensen die "geen tijd hebben".

Contacteer ons