Wat doet een interieurcoach?

Een interieurcoach is een ervaren binnenhuisarchitect die u in korte tijd ideeën en advies kan geven voor uw binnenhuisinrichting. Hij bevraagt u over uw verwachtingen en levensstijl zonder u in een bepaalde richting te dwingen. Hij helpt u integendeel uw eigen smaak te ontdekken, om uw woning meer te laten aansluiten bij uw persoonlijkheid.

Wie heeft baat bij een interieurcoach?

Iedereen die op zoek is naar een goede begeleiding bij de verfraaiing en vernieuwing van zijn interieur.
Ook bij de inrichting van professionele werkruimten kan een interieurcoach een goede ondersteuning bieden.

Hoe kunnen wij u helpen en het verschil maken?

Architectuur is ons vak. Met ons ruimtelijk inzicht helpen wij u graag bij het uitzoeken van de optimale opstelling voor uw meubelen en brengen wij meer licht en ruimte in het vertrek dankzij diverse tips en tricks, zoals de toepassing van op maat gemaakt meubilair. Met onze passie voor interieurinrichting en een vorming op het gebied van Feng Shui en de kunst om kleuren en materialen op elkaar af te stemmen, helpen wij u de stijl te bepalen die aansluit op uw persoonlijkheid.

Dankzij ons uitgebreid netwerk kunnen wij u tal van boetieks, ontwerpers, vaklui en kunstenaars voor iedere stijl en ieders budget voorstellen en vinden we voor of mét u zonder twijfel de meubelen, decoratie en kleuren die u mooi vindt en die passen bij uw persoonlijkheid.

Onze andere diensten op het gebied van interieurinrichting

Vastgoedstyling
Kleurencoaching