Contacteer ons

Binnenhuisarchitect

BENT U OP ZOEK NAAR EEN BINNENHUISARCHITECT ?

FH-ARCHITECTE is samengesteld uit architecten, binnenhuisarchitecten en gediplomeerde decorateurs en ontwikkelt een belangrijk deel van haar activiteiten in diverse interieurarchitectuur- en inrichtingsprojecten.

Onze opdrachten omvatten zowel de volledige herinrichting van huizen of gebouwen als de transformatie van appartementen of kleine binnenruimtes zoals keukens of badkamers. Het ontwerpen van op maat gemaakte meubels is ook een integraal onderdeel van ons werk als interieurarchitect (klik op l’émission “Clef sur Porte, Gagner de la place”, waarin een deel van onze realisaties door Florence Hoorickx worden gepresenteerd).

Met aandacht voor het budget en de smaak van onze klanten streven we ernaar om voor elke persoon een binnenhuisarchitectuurproject voor te stellen dat bij hem of haar past. Om elk project af te ronden, bieden we ook een gepersonaliseerde decoratiecoaching service aan die meubels, verlichting en decoratieve objecten omvat om een sleutel-op-de-deur architectuur te bieden.

HOE KAN ONS BUREAU U HELPEN EN HET VERSCHIL MAKEN?

Als binnenhuisarchitecten, decorateurs en designers, maar bovenal als gediplomeerde architecten, hebben we een globaal beeld van uw inrichtingsproject. We zullen dit ontwerpen zonder “beperkt” te zijn door uw bestaande muren en ruimtes. Indien nodig hebben we de vaardigheden om een bouwvergunning aan te vragen en u dus veel administratieve problemen te besparen.

Een bouwvergunning is immers verplicht van zodra er sprake is van:

  • een bestemmingswijziging van een ruimte (bijvoorbeeld: de inrichting van een zolderruimte),
  • een ingreep die invloed heeft op de stabiliteit van het pand (zoals de afbraak van een draagmuur),
  • een wijziging aan de buitenschil van het gebouw en zijn omgeving (zoals de integratie van een raamopening, de aanleg van een terras, de plaatsing van een dakkapel… ).

Onze andere architectuurdiensten

3D visualisatie
Architect Passiefhuis
Architect in Brussel

Onze projecten

091 | Verbouwing van een eengezinswoning in Etterbeek - Brussel, BELGIË

2020 | Foto credit : Laetizia Bazzoni – les2B

370m²

Woonproject : Bouw, speciale technieken en afwerking. Interieurinrichting en decoratie.