Contacteer ons

Kleurcoaching

WAT DOET EEN KLEURENCOACH?

Een kleurencoach is een ervaren binnenhuisarchitect die u in weinig tijd tips en advies kan geven voor de inkleuring van uw interieur. Hij bevraagt u over uw verwachtingen en leefstijl, maakt een analyse van de leefruimte, haar oriëntatie en inrichting, en helpt u bij het kiezen van een goede kleurencombinatie die bij u en uw woning past.

HOE VERLOOPT EEN KLEURCOACHING?

Onze coach komt bij u met een aantal kleurstalen.
Na een gesprek met u en een analyse van de vertrekken waarvoor u kleuradvies wil, stelt hij samen met u een kleurenpalet samen dat past bij uw interieur en uw persoonlijkheid, echter zonder een verslag hierbij te maken.
Bij kleurcoaching krijgt u de kleurreferenties ter plekke tijdens het bezoek zelf.

HOE KUNNEN WIJ U HELPEN EN HET VERSCHIL MAKEN?

Architectuur en interieurinrichting zijn ons vak. Wij doen meer dan louter kleurenadvies geven en beantwoorden al uw vragen over de schikking van uw meubelen, algemene aankleding of architectuur. Kleurcoaching kan dus worden gecombineerd met elk decoratieadvies en kan deel uitmaken van een meer alomvattende interieurcoaching of een vastgoedstyling.

Elk teamlid heeft een passie voor interieurinrichting en volgde tevens een vorming rond Feng Shui, een filosofie die kleuren en materialen combineert volgens bijzondere criteria.

Onze andere diensten op het gebied van interieurinrichting

Interieurcoaching
Vastgoedstyling