Wilt u advies over de aankleding van uw interieur?

Wilt u een betere indeling van uw interieur? Wilt u nieuwe meubelen, verlichting, tapijten, gordijnen, decoratie? Bent u op zoek naar de juiste kleuren voor uw muren?

Wij kunnen u hierbij helpen!

Als interieurarchitecten met een opleiding in Feng Shui en de kunst om kleuren en materialen op elkaar af te stemmen, adviseren wij u graag over de optimale opstelling van uw meubelen en een harmonische interieuraankleding. Wij kennen vele boetieks, ontwerpers, vaklui en kunstenaars voor ieders budget en stijl; wij kiezen voor of met u de meubelen, decoratie en kleuren die bij u passen en die u mooi vindt.

Welke diensten bieden wij aan?

Wij bieden drie afzonderlijke diensten aan, die echter ook te combineren zijn. Hieronder volgt een korte omschrijving. Elke dienst wordt ook meer in detail beschreven op een aparte pagina. Klik hiervoor op de titel waarin u interesse hebt.

1) Interieurcoaching
Een coachingsessie waarin we ideeën aanreiken en advies geven, met opgave van interessante adressen van boetieks om uw interieur aan te kleden en zo uw woning meer op uw wensen af te stemmen, er een ‘thuis’ van te maken.

2) Kleurencoaching
Een coachingsessie rond de toepassing van kleuren in uw interieur. Na een analyse van de ruimte en haar oriëntering en aankleding helpen wij u aan de hand van kleurstalen de juiste kleurencombinatie te kiezen, die bij u en uw woning past.

3) Vastgoedstyling
Een coachingsessie waarin we u tips en tricks aanreiken voor een snelle en geslaagde verkoop van uw pand.