Contacteer ons

FH-ARCHITECTE, een professioneel en gepassioneerd team

FH-ARCHITECTE is een associatie van drie complementaire architecten die samen een hecht team vormen.

Florence Hoorickx is de oprichtster van het bureau. Ze is Architect, lid van het “Plateforme Maison Passive”, vastgoedexpert, interieurdecorateur en Home Stager. Ze ontmoet u in het voortraject, geeft u de eerste inrichtingsideeën en schat het budget voor uw toekomstige werkzaamheden in. Vervolgens begeleidt ze u tot het einde van uw werkzaamheden samen met een van haar twee partners.

Romain Touzet is Architect en Designer. Hij is gespecialiseerd in duurzame en passieve architectuur en ontwerpt uw architectuurproject tot in de kleinste details. Hij blijft een bevoorrechte gesprekspartner voor onze klanten. Zijn advies over architectuur, design en decoratie wordt zeer gewaardeerd.

Jonathan Di Giovanni is een interieurarchitect, designer, 3D-ontwerper en erfgoedexpert. Hij is ook gespecialiseerd in duurzame architectuur en is een bevoorrechte gesprekspartner voor stedenbouw of leden van Monumenten en Sites. Hij zal u intelligent adviseren vóór de indiening van uw stedenbouwkundige vergunning. Als ervaren 3D-ontwerper waarderen klanten het om hun project al in de ontwerpfase gemodelleerd te zien.

Onze kracht ligt in het feit dat we erin geslaagd zijn om verschillende activiteitengebieden te ontwikkelen die allemaal complementair zijn. Onze klanten kunnen dus profiteren van deze globale kennis, zowel technisch als gericht op interieurinrichting of decoratie. Om aan de huidige PEB-eisen te voldoen, werken we ook nauw samen met gespecialiseerde bureaus.

equipe fh architecte florence hoorickx

Florence Hoorickx

Architect
Binnenhuisarchitect
Designer, Interieurcoach
Vastgoedstylingcoach
Vastgoedexpert

t | 0478911108

@ | info@fh-architecte.be

Contacteer ons
equipe fh architecte romain touzet

Romain Touzet

Architect
Binnenhuisarchitect
Designer

t | 0489508201

@ | rt@fh-architecte.be

Contacteer ons
equipe fh architecte jonathan di giovani

Jonathan Di Giovanni

Binnenhuisarchitect
Designer
3D-ontwerper
Erfgoedexpert

t | 0483048805

@ | jd@fh-architechte.be

Contacteer ons

SRL Florence Hoorickx, Architecte

fh-architecte
54 avenue Louise
1000 Bruxelles

Contacteer ons